Is uw aangifte inkomstenbelasting een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op!

Geleidelijk aan komen uw jaaroverzichten weer bij u binnen druppelen en bij de meeste van u valt binnenkort weer de gevreesde blauwe envelop op de deurmat.

Uw aangifte inkomstenbelasting zal ook weer verstuurd moeten worden. Voor velen van u is dit ieder jaar weer een groot struikelblok, waar ook nog eens tijdsdruk achter zit.

Buro HL kan ervoor zorgen voor dat uw aangifte inkomstenbelasting zodanig wordt ingevuld, dat u er het meeste voordeel uithaalt en u zoveel mogelijk belasting bespaard. Natuurlijk zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen op belastinggebied, zodat wij uw formulier zo gunstig mogelijk in kunnen vullen.

Wij doen graag uw aangifte volledig en verzorgd, dus hoeft u niet te vrezen dat u per ongeluk aftrekposten zult vergeten. Daarbij hebt u geen last van de tijdsdruk.

In principe versturen wij alle aangiftes voor 1 april, maar mocht u zelf niet in staat zijn de benodigde gegevens op tijd aan te leveren, kunnen wij desgewenst uitstel voor u aanvragen. Dit uitstel aanvragen moet dan echter wel voor 1 april gebeuren.

U ontvangt van ons altijd een kopie van uw aangifte en zodra u hiermee akkoord gaat, zullen wij de aangifte digitaal versturen. Omdat wij gebruik maken van onze eigen software, die rechtstreeks met de belastingdienst is verbonden, hebben wij hiervoor géén Digid-code van u nodig.

Ook na het verzorgen van uw inkomstenbelasting, staan wij uiteraard nog altijd voor u klaar om desgewenste verdere communicatie met de belastingdienst te verzorgen. Bijvoorbeeld voor het indienen van een bezwaarschrift of het aanvragen of wijzigen van toeslagen n.a.v. uw aangifte.

Onze tarieven zijn als volgt:

2 persoonshuishouden € 100
1 persoonshuishouden € 65
65+ tarief € 60

Inclusief btw, exclusief porto kosten.

Wilt u profiteren van onze kennis en uw inkomstenbelasting door ons laten verzorgen, of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Buro HL.

Graag tot ziens!