De jaarrapportage is voor u als ondernemer het meest belangrijke onderdeel van uw onderneming.

Althans, dat vinden wij als administratiekantoor; de grondslag van de meeste heffingen zijn onderworpen aan dit rapport.

Voor ons, als administratiekantoor, is het van groot belang dat de samenstelling van dit rapport uiterst zorgvuldig en nauwkeurig geschied.

Financieel inzicht hebben in uw onderneming is belangrijk. Een jaarverslag/jaarrapportage maken wij niet alleen om de bank, investeerders of de belastingdienst tevreden te houden, maar ook om u als ondernemer inzicht te geven in uw onderneming. Wij proberen u zo eenvoudig mogelijk uitleg te geven betreffende alle informatie die in het jaarverslag/jaarrapportage is verwerkt.

De rapportages die wij verstrekken kunnen van eenvoudige, maar ook complexe aard zijn. Onze dienstverlening richt zich niet alleen maar op het uiteindelijk samenstellen van uw jaarrapport. Uw privé situatie komt (indien gewenst) ook bij ons aan bod. Wij merken dat de huidige generatie ondernemers behoefte heeft aan een allround gespecialiseerde administrateur. Oftewel, een vertrouwenspersoon bij wie alle financiële, maar ook privé aspecten besproken kunnen worden. Buro HL bied u, naast de genoemde diensten op onze website, ook deze aparte, maar discrete en voor ons vanzelfsprekende dienst aan.

Vrijwel alle bedrijven stellen ieder boekjaar een jaarverslag op. Waar bestaat een jaarverslag uit en wat moet je weten voor je het verslag gaat maken? Wij helpen u om via een checklist een jaarverslag op te stellen.